Frukostseminarier i Stockholm

Frukostseminaier i Stockholm

Frukostseminarier är ett perfekt sätt att lära sig något nytt, utveckla sina nuvarande kunskaper, bygga upp sitt nätverk, eller hitta nya metoder, inspiration och möjligheter för företaget du arbetar på. Kommer du från ett bolag som är i behov av att köpa en tjänst kan ett frukostseminarium vara ett bra sätt att få en uppfattning av ett annat bolag och deras arbetssätt innan ni fördjupar era diskussioner. En klar fördel med Stockholm är att det finns 100-tals olika frukostseminarier att gå på men det är inte helt enkelt att hitta rätt. Dessutom, du slipper äta frukost hemma.

Här hittar du frukostseminarier i Stockholm

Just nu är det som sagt lite begränsat med antalet frukostseminarier i Stockholm men efter sommaren 2021 räknar vi med att antalet snabbt ökar. Här kommer några av våra tips som kan vara värda att spana in.

Eventbrite https://www.eventbrite.se/

Företaget Eventbrite har hundratals aktuella seminarier du kan delta i både fysiskt och på distans. Förutom frukostseminarier i Stockholm kan du också delta i seminarier från andra delar av världen. Det här är en av de mer organiserade sidorna på nätet som samlar olika arrangörer.

Be Better Online https://bebetteronline.se/

Be Better Online är ett företag som arrangerar frukostseminarier i både Stockholm och Göteborg och ofta är temat onlinemarknadsföring eller ämnen relaterat till digital närvaro.

Utbildning.se

Utbildning.se är en söktjänst för kompentensutveckling och utbildningar. Här hittar du en del frukostseminarier men framförallt ett stort utbud av intressanta utbildningar. Besök dem och gör en sökning, under hösten bör antalet frukostseminarier i Stockholm öka.

Frukostseminarier på distans

Under pandemin har naturligtvis frukostseminarierna mer eller mindre stannat av i dess vanliga form. Förhoppningsvis ser situationen annorlunda ut efter sommaren 2021 och att seminarierna kommer igång igen. En del bolag har satsat på att fortsätta med seminarierna fast i digital form där deltagarna ansluter via tex Zoom, Teams eller Google Meet. Även om det är bra lösning så tappar man mycket av fördelarna med frukostseminarierna. För att förutom att lära sig något nytt och bygga upp sitt nätverk så försvann också möjligheten för företag att visa upp sina lokaler och pitcha in sin verksamhet för potentiella kunder.

Men fram tills dess att pandemin minskar rejält i styrka lär vi få fortsätta att delta i frukostseminarier på distans. I förslagen ovan hittar du information om det går att vara med på distans eller inte.

Vad är ett frukostseminarium?

Ett frukostseminarie är egentligen ett seminarie på 30-60 minuter på en central plats i Stockholm där du får lyssna på en föreläsare från ett företag, en organisation eller en myndighet som berättar om sin

Vilka tider är det frukostsminarier?

Det här är väldigt olika men någon gång mellan 07 och 09 genomförs de flesta frukostseminarier i Stockholm. Nu är det svårt att hitta en ”normal” tid men ca 0730-0830 brukar vara det vanligaste. Hela tanken är att du ska hinna delta på seminariet innan du går till ditt vanliga jobb. Det finns också gott om lunchseminarier att välja på men här har vi fokuserat på frukostseminarier.

Vilka företag håller frukostseminarier?

Frukostseminarier hålls av alla typer av företag, organisationer, myndigheter och föreläsare. Oavsett om du är intresserad av en myndighets redovisningar eller om du vill veta mer om marknadsföring så finns det ett seminarie att gå på. Antingen så kan du följa länkarna ovan eller göra en enkel googlesökning för att hitta nya aktuella seminarier.

Vad kostar det att gå på ett frukostseminarium?

I de allra flesta fall är det gratis att delta i seminariet men fler och fler tar en avgift om du anmält dig men sedan uteblir från seminariet. Företaget genomför ofta seminarierna utan kostnad då de antingen säljer in sin produkt eller bygger sitt varumärke. Däremot kostar det en del om de bokar en lokal och beställer in frukost till deltagarna som juice, kaffe, wraps och annat. Dessutom är det ett ganska bra sätt att förhindra att folk bokar upp platser som sedan inte används. Platser som hade kunnat gå till någon annan.

Varför genomföra ett frukostseminarium?

Att ett företag genomför ett frukostseminarium handlar i grund och botten om att sälja in sin produkt eller för att bygga sitt varumärke. Som företagare har du mycket att tjäna på att arrangera ett frukostseminarium i Stockholm. Ni får här en fantastisk möjlighet att visa upp era kunskaper och produkter för andra personer i samma eller liknande branscher. Tanken är att väcka så mycket nyfikenhet att du kan sälja in er tjänst till en ny kund efter seminariet. Därför kan det vara bra att försöka ordna ett litet frukostmingel efter seminariet där era anställda fångar upp nyfikna besökare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.