Vår webbplatsadress är: https://stockholmcity.nu samt tillhörande undersidor.

Läs mer: https://g.ezoic.net/privacy/stockholmcity.nu

Cookie-filer

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du besöker vår inloggningssida kommer vi att sätta en tillfällig cookie för att undersöka om din webbläsare accepterar dem. Denna cookie innehåller inga personuppgifter och den försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

En cookie är en liten textfil som webbplatsen lagrar på din dator, med information om när och hur du använt webbplatsen. Denna sida innehåller tre typer av cookies:

Cookies som WordPress och vår server använder för att sidan ska fungera och vara snabb. Dessa cookies är inte kopplade till din identitet eller ditt IP-nummer utan skapar ett slumpat nummer som inte går att spåra.

Cookies som Google Analytics använder för att vi ska kunna analysera hur sidan används och vad vi behöver förbättra. Vi anonymiserar IP-adresserna inom ramen för Googles verktyg, för att dessa inte ska kunna kopplas till individer.

Cookies som är kopplade till denna sidas annonsering och gör det möjligt för dig som besökare att bli nådd av våra digitala annonser. Första gången du besöker sidan får du en möjlighet att välja bort dessa, och du kan också ändra dina inställningar senare (se nedan om tracking).

Du kan ställa in din egen webbläsare för att blockera eller acceptera cookies. Leta under ”Inställningar” och ”Integritet” i din webbläsare, eller sök på ”blockera cookies” tillsammans med namnet på din webbläsare.

Obs! Om du blockerar cookies, kommer de flesta hemsidor sannolikt att ladda långsammare, och det är inte säkert att du ser allt material. Detta gäller även denna sida och våra undersidor.

Här kan du läsa mer om cookies https://www.allaboutcookies.org/

Vilka personuppgifter vi samlar in och varför vi samlar in dem

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts visas din profilbild offentligt tillsammans med din kommentar.

Media

Om du laddar upp bilder till webbplatsen bör du undvika att ladda upp bilder där EXIF-data inkluderar data från GPS-lokalisering. Besökare till webbplatsen kan ladda ned och ta fram alla positioneringsuppgifter från bilder på webbplatsen.

Kontaktformulär

I kontaktformulär kan du behöva uppge mail och namnuppgifter. Dessa sparas tillfälligt i enlighet med denna sidas policys.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Analys

Tracking

Tracking, via så kallade pixlar, är en metod att ”följa” besökare på hemsidan så att dina nätvanor ska kunna styra vilka annonser du får ta del av. Vi använder tracking för att den som har visat intresse för Stockholmcity.nu genom att besöka vår sida, också ska få del av digital annonsering från denna sida.

På denna sida kan det finnas pixlar från:

Facebook. För att vi ska kunna rikta annonsering på Facebook till de IP-nummer som har besökt Stockholmcity.nu Vi hanterar ingen information om personer eller vad de gör på Facebook. Facebook följer den gällande dataskyddslagen i EU och kommer att följa GDPR. Läs mer här.

Google. Vi använder Google Analytics för att analysera och utveckla Stockholm.nu hemsida. Vi anonymiserar IP-adresserna för att dessa inte ska kunna kopplas till individer.

IP-nummer

Vi kan lagra IP-nummer av säkerhetsskäl som ett led i att skydda sidan mot attacker. Vi använder aldrig IP-numret för att hitta eller spara personlig information (som t ex namn eller e-post) om dig som besökare. Vi hanterar ingen data på individnivå.

Vilka vi delar dina data med

Webbplatsen använder/kan komma att använda Google Analytics, Google Adwords, Google Adsense. Här finns mer information om Googles användning av data https://policies.google.com/

Hur länge vi behåller era uppgifter

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på denna webbplats (om sådana finns) sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Vilka rättigheter du har över dina data

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Vart vi skickar dina uppgifter

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

ABOUT THIS COOKIE POLICY

This Cookie Policy explains what cookies are and how we use them, the types of cookies we use i.e, the information we collect using cookies and how that information is used, and how to control the cookie preferences. For further information on how we use, store, and keep your personal data secure, see our Privacy Policy.You can at any time change or withdraw your consent from the Cookie Declaration on our websiteLearn more about who we are, how you can contact us, and how we process personal data in our Privacy Policy.

Your consent applies to the following domains: stockholmcity.nu

Aktuell status: Samtycke accepterat. Hantera ditt samtycke.

WHAT ARE COOKIES ?

Cookies are small text files that are used to store small pieces of information. They are stored on your device when the website is loaded on your browser. These cookies help us make the website function properly, make it more secure, provide better user experience, and understand how the website performs and to analyze what works and where it needs improvement.

HOW DO WE USE COOKIES ?

As most of the online services, our website uses first-party and third-party cookies for several purposes. First-party cookies are mostly necessary for the website to function the right way, and they do not collect any of your personally identifiable data.

The third-party cookies used on our website are mainly for understanding how the website performs, how you interact with our website, keeping our services secure, providing advertisements that are relevant to you, and all in all providing you with a better and improved user experience and help speed up your future interactions with our website.

WHAT TYPES OF COOKIES DO WE USE ?

Essential: Some cookies are essential for you to be able to experience the full functionality of our site. They allow us to maintain user sessions and prevent any security threats. They do not collect or store any personal information. For example, these cookies allow you to log-in to your account and add products to your basket, and checkout securely.

Statistics: These cookies store information like the number of visitors to the website, the number of unique visitors, which pages of the website have been visited, the source of the visit, etc. These data help us understand and analyze how well the website performs and where it needs improvement.

Marketing: Our website displays advertisements. These cookies are used to personalize the advertisements that we show to you so that they are meaningful to you. These cookies also help us keep track of the efficiency of these ad campaigns.
The information stored in these cookies may also be used by the third-party ad providers to show you ads on other websites on the browser as well.

Functional: TThese are the cookies that help certain non-essential functionalities on our website. These functionalities include embedding content like videos or sharing content of the website on social media platforms.

Preferences: These cookies help us store your settings and browsing preferences like language preferences so that you have a better and efficient experience on future visits to the website.

HOW CAN I CONTROL THE COOKIE PREFERENCES ?

Should you decide to change your preferences later through your browsing session, you can click on the ”Privacy & Cookie Policy” tab on your screen. This will display the consent notice again enabling you to change your preferences or withdraw your consent entirely.

In addition to this, different browsers provide different methods to block and delete cookies used by websites. You can change the settings of your browser to block/delete the cookies. To find out more about how to manage and delete cookies, visit wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.

Kontaktinformation

Du kan kontakta oss på info@stockholmcity.nu