Nöjen i Stockholm City

Nöjen Stockholm City

Nattklubb, bio, teater, opera eller hårdrockskonsert? I Stockholm City hittar du garanterat något att roa dig med alla dagar i veckan. Är du sugen på att hitta på något roligt i Stockholm? Här har vi listat en del evenemang, festivaler och andra roliga saker att hitta på när man är i Stockholm. Gå på Gröna Lund, opera, teater eller varför inte uppleva Stockholm kvällstid på en konsert. 

I Stockholm finns tusentals aktiviteter att göra under alla tider på dygnet. Kombinera en dag på stan med ett biobesök, ett besök på någon av Stockholms alla muséer. 

Stockholms nöjesliv pågår dygnet runt, året runt och över hela Stockholm. Du kan gå på bio, teater, opera, gallerier, konserter eller på utställningar. Det finns alltid något att göra i Stockholm. Det svåra är ibland att välja ut något bland alla de tusentals saker som är på gång i staden. 

Vilka nöjen som ska listas är inte alltid enkelt, det beror på helt hur du själv ser på vad som är ett nöje och inte. Vi har försökt sortera ned så mycket som möjligt och lagt fokus på att hitta nöjen i Stockholm som handla rom musik, konst, kultur, äventyr och olika utställningar. Bläddra gärna runt och se om du får inspiration.