Restauranger i Stockholm City

Restauranger Stockholm City

Centrala Stockholm har ett av landets bästa utbud av restauranger. Här hittar du mat från alla världens hörn. I centrala Stockholm finns allt från Michellin-restauranger till enklare snabbmat. Stockholms bästa restauranger kan du hitta i centrala Stockholm. Här ryms hundratals restauranger, krogar och barer med alla möjliga och omöjliga inriktningar. Är du intresserad av en matupplevelse eller bara ett enkel lunch är Stockholm därför en självklarhet. Ta dig tid och planera dina restaurangbesök om du är i Stockholm och vill hitta den bästa maten. 

Här listar vi förslag på olika restauranger i Stockholm. Här hittar du allt från husmanskost i city till mat med internationell prägel. Listan byggs hela tiden på och har du förslag eller vill att din restaurang ska finnas med får du gärna kontakta oss.

I Stockholm City hittar du all världens mat och tusentals restauranger, caféer, barer och mindre krogar. Restaurangerna i Stockholm håller hög klass. Upplev fine dining på restauranger med stjärnor i Guide Michelin eller vällagad mat från entusiaster i en foodtruck. Stockholms restaurangutbud kommer inte göra dig besviken. Testa libanesiskt, svensk husmanskost, indisk, japansk, amerikansk eller marockanskt. I Stockholm city finns mat från alla världsdelar och du är aldrig långt ifrån något unikt. Stockholmcity guidar dig till Stockholms restaurangutbud.

Italienska Restauranger i Stockholm

Intresset för den italienska matkulturen och matupplevelsen är alltid stor, inte bara i Stockholm utan i hela världen. Det finn shundratals olika maträtter att välja på och du hittar allt från en härlig appertivo till stora italienska middagar. Vi har kommit en lång väg från den tiden när pizza eller en pasta Bolognese var det som vi förknippade med italiensk mat i Stockholm. De pizzor du idag beställer in på italienska restauranger är ett hantverk och du kan på flera ställen beställa in en riktig napolitansk pizza som är gjord enligt konstens alla regler. När det kommer till utbudet av pasta finns det inga gränser för vad du kan beställa in, men ibland kanske novisen ”keep it simple” är den bästa. En hemgjord pasta med tomatsås är underbart. Idag finns det många små och stora italienska restauranger i Stockholm som håller riktigt hög kvalité. Det finns större ställen som L´Avventura där du kan få vänta i månader för att få ett bord men du hittar också mindre italienska restauranger som tex Meno Male som serverar fantastisk mat i en italiensk atmosfär. Båda är värda besök men det finns också gott om andra alternativ på italienska Restauranger i Stockholm.