Välkommen till vår cityguide för Stockholm! Vi på Stockholmscity.nu älskar denna stad och allt som den har att erbjuda. Från utmärkta matställen till sevärdheter och shopping, vi har utforskat och upplevt allt som Stockholm har att erbjuda och vi vill gärna dela med oss av vår kunskap och erfarenhet till dig.

Stockholm är känt för sitt fantastiska restaurangutbud, från eleganta och sofistikerade restauranger till trendiga matmarknader. Vi har provat alla dessa och kan ge dig våra personliga rekommendationer och tips om var du kan hitta den bästa maten i staden.

Men det är inte bara maten som gör Stockholm till en fantastisk destination. Staden är också full av historiska platser och sevärdheter, från det gamla slottet till Gamla stan och de många museerna. Vi kan berätta allt om Stockholms rika historia och visa dig de platser som verkligen gör denna stad så speciell.

Stockholm har också en livlig konsertscen och en mängd evenemang och festivaler året runt. Oavsett om du är intresserad av rock, pop, jazz eller klassisk musik så har Stockholm något att erbjuda. Vi kan ge dig våra personliga rekommendationer om vilka konserter och evenemang du inte får missa när du besöker staden.

Och vad gäller shopping så finns det inget som slår Stockholm. Från högkvalitativa varumärken till unika butiker och marknader, Stockholm har allt. Vi kan visa dig var du kan hitta de bästa kläderna, smyckena, konstverken och presenterna.

Vi på Stockholmcity.nu hoppas att vår passion för denna stad kommer att inspirera dig att utforska allt som Stockholm har att erbjuda. Oavsett om du är en förstagångsbesökare eller en erfaren resenär finns det alltid något nytt att upptäcka i denna underbara stad.