Nationalmuseum Stockholm

Stockholm är hem för över 2 miljoner människor, 1/5 av Sveriges befolkning. Det är också Skandinaviens största stad. Här finns allt du kan tänka dig, från nöjesparker till små teateruppsättningar. Från små konserter på den lokala puben till internationella konserter för 60.000 personer. Från foodtrucks till restauranger i världsklass med världens främsta kockar. Stockholm har något för alla. 

Vi har besökt, letat, testat och sållat ut det bästa inom olika kategorier för att göra det enklare för dig att hitta rätt i Stockholm. Har du tips får du gärna kontakta oss. 

Centrala Stockholm har ett av landets bästa utbud av restauranger. Här hittar du mat från alla världens hörn.

I centrala Stockholm finns allt från Michellin-restauranger till enklare snabbmat. Stockholms bästa restauranger kan du hitta i centrala Stockholm. Här ryms hundratals restauranger, krogar och barer med alla möjliga och omöjliga inriktningar. Är du intresserad av en matupplevelse eller bara ett enkel lunch är Stockholm därför en självklarhet. Ta dig tid och planera dina restaurangbesök om du är i Stockholm och vill hitta den bästa maten. 

Här listar vi förslag på olika restauranger i Stockholm. Här hittar du allt från husmanskost i city till mat med internationell prägel. Listan byggs hela tiden på och har du förslag eller vill att din restaurang ska finnas med får du gärna kontakta oss.